AEROCOMPACT

MEER DAN MONTAGEOPLOSSINGEN

Als fabrikant van slimme montageoplossingen kennen wij de moeilijke eisen voor de bevestiging van PV modules op verschillende oppervlakken en structuren. Met onze aerodynamisch geoptimaliseerde onderconstructies voor PV modules vindt u de veiligheid en mechanische stabiliteit, die u als installateur, planner of groothandelaar voor specifieke projecten nodig heeft. Onze systeemoplossingen zijn compact en aerodynamisch – op welke ondergrond ze ook bevestigd zijn. Deze stabiliteit en veiligheid is gebaseerd op de speciale vorm van de dragende componenten en de hoogwaardige afwerking. Aluminium bereikt door de koudomvorming een uitstekende stijfheid. Deze productiemethode levert het beste resultaat op wat betreft de verhouding tussen draagvermogen en eigen gewicht.

INTELLIGENT SOLAR RACKING

Onze klanten profiteren van de gekwalificeerde consulting van onze competente medewerkers. Dankzij onze gestandaardiseerde producten en wereldwijde voorraadhouding kunnen wij in zeer korte tijd op aanvragen reageren en leveren. Wij bieden onze klanten op maat gemaakte en zeer individuele oplossingen – en wij bieden wereldwijde aanwezigheid en ervaring met de meest uiteenlopende geotechnische bijzonderheden.


COMPACTFLAT 
AERODYNAMISCHE EN GETESTE ONDERCONSTRUCTIE VOOR DE MONTAGE VAN PV MODULES OP PLATTE DAKEN. 

Het aerodynamische systeem heeft uitstekende statische eigenschappen en heeft aanzienlijk minder ballast nodig dan andere in de markt verkrijgbare systemen. Door de speciale "verende" werking van de steunen past de onderconstructie zich optimaal aan de omstandigheden van de oppervlakstructuur aan. Doordat de constructie niet aan rails is gebonden is de waterafvoer aan alle kanten mogelijk. Alle onderconstructies van de COMPACTFLAT-familie zijn in onze 3D - engineering software AEROToolopgeslagen. Het AEROCOMPACT® klantencentrum kan duidelijke en kwalitatieve projectrapporten op basis van empirische gegevens opstellen.


COMPACTGROUND 
COMPACTE EN GETESTE ONDERCONSTRUCTIE VOOR DE MONTAGE VAN PV MODULES OP DE GROND. 

Het aerodynamische systeem voor op de grond bezit zeer goede statische eigenschappen en vereist aanzienlijk minder ballast dan andere systemen op de markt. Door de speciale "verende" werking van de steunen, past de onderconstructie zich optimaal aan het oppervlak aan. De installatie wordt uitgevoerd zonder heimachines of groot machinegebruik. COMPACTGROUND G wordt met gewichten geballast, maar kan ook met optionele grondschroeven worden bevestigd. Alle onderconstructies van de COMPACTGROUND familie zijn in onze 3D - engineering software AEROTool opgeslagen. Het AEROCOMPACT® klantencentrum kan duidelijke en kwalitatieve projectrapporten op basis van empirische gegevens opstellen.


COMPACTGROUND G 
COMPACTGROUND G is ons naar het zuiden gerichte systeem voor grondopstellingen met een hellingshoek van 15° en 20°. Als snelst te installeren grondsysteem in de markt is het bovendien mogelijk om tot 700 kWp in een vrachtwagen te transporteren. Het systeem wordt met grondschroeven (van 46cm) of ballaststenen geïnstalleerd.

  • Voordelen in één oogopslag
  • Geen heien en geen grote machines
  • Montageoptie aardingsschroef voor een snelle installering en kostenbesparing


COMPACTMETAL 
COMPACTE EN ROBUUSTE INSTALLATIE VAN PV MODULES OP METALEN DAKEN 

Aerocompact COMPACTMETAL oplossingen zijn speciaal geselecteerde en ontworpen producten die geschikt zijn voor alle metalen daktypes. Vrijwel alle producttypes hebben geen doorlopende rails, waardoor de materiaalhoeveelheden kunnen worden verminderd met behoud van dezelfde statische sterkte. De bijbehorende moduleklemmen zijn ook verkrijgbaar in een klik versie voor een snellere montage. De klemmen zijn verkrijgbaar met en zonder aardingspinnen.